ElsoSecond

"Well, I'm your typical hiphop political figure, But I'm not left wing OR right wing. I'm the middle finger." (Sage Francis) --------------------------------------- "I am a Gen-Xer, bottle-fed on irony. I get suspicious when I'm being pitched anything that sounds ideal." (Samantha Dunn)

Friss topikok

laposföldhírek

2009.10.15. 11:56 elsofirst

Funny, because it's true

Címkék: onion

Az amerikai újságeladások 93 százaléka emberrablókhoz köthető, akik váltságdíjkövetelő videokhoz használják a lapokat, a dátum bizonyítására - írta szerdán az Onion című amerikai lap egy nemrég nyilvánosságra hozott felmérésre hivatkozva. Ezt felismerő amerikai lapok már külön emberrablóknak szóló cikksorozatokkal, és hírdetésekkel elégítik ki az iparágukat fenntartó vevőket - írta az Orion. Az emberrablók azonban nem csak a napilapokat, hanem a hetilapokat és magazinok is életben tartják, váltságdíjkérő levelekhez kivágva a lapok betűit.

"Ezek mind beteg, beteg személyiségek. Isten áldja őket amiért megmentik iparunkat" - közölte Linus Ridell, a New York-i Columbia egyetem professzora. A nyomtatott szónak még mindig nagy ereje van azok között, akik nagy összegeket akarnak kiszedni tehetős emberektől, akik élve, és nem apró darabokra vágva szeretnék visszakapni szeretteiket - közölte a tanulmányt készítő Ridell az Orionnak nyilatkozva.

Egy, a lapnak névtelenül nyilatkozó ember elmondta, hogy egy nyomtatott újsággal bizonyítani a dátumot egyszerűen "más érzés", mint egy "laptopot emelni egy vérző orrú gyerek feje mellé". Az Onion forrása szerint a nyomtatott újságok kézzelfoghatóbbá teszik az ügyet minden érintettnek, ráadásul a papírlapokat nagyszerűen fel lehet használni egy levágott fül becsomagolására, hogy elküldjék a késve fizetőknek.

Az Onion cikke szerint a folyamatos vevőcsökkenéssel küzdő amerikai lapok már le is csaptak a lehetőségre, külön cikksorozatokkal, és reklámokkal célozva meg az őket fenntartó emberrablókat. A Washington Post egy népszerű símaszkgyártónak adott kétoldalas hírdetési felületet, míg a New York Times külön ingatlanos oldalat szentel elhagyatott raktárak, erdei faházak és átalakított ipari húshűtök bemutatására.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsosecond.blog.hu/api/trackback/id/tr161451636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása