ElsoSecond

"Well, I'm your typical hiphop political figure, But I'm not left wing OR right wing. I'm the middle finger." (Sage Francis) --------------------------------------- "I am a Gen-Xer, bottle-fed on irony. I get suspicious when I'm being pitched anything that sounds ideal." (Samantha Dunn)

Friss topikok

laposföldhírek

2009.08.20. 09:40 elsofirst

Törvény a hírmédia védelmére Kínában!

Címkék: media china

"New law protects news media"   - irja a hivatalos allami ChinaDaily

elsore eleg jol hangzik a dolog: a torveny megtiltja szervezeteknek es szemelyeknek h visszautasitsanak interjukat, akadalyozzak az ujsagirok munkajat, a riporterek testi epseget fenyegessek, vagy tonkretegyek eszkozeiket. es ezek megsertese buntetest von maga utan

CSAKHOGY

A torveny helyett ertsunk tervezetet. Kina helyett pedig a Pekingtol igencsak tavol, a vietnami hatarnal levo Yunnan tartomany fovarosat, Kunmingot. a tervezet raadasul nem hataroz meg buntetest, es azt sem tisztazza h pontosan mi tekintheto "akadalyozasnak"  es "beavatkozasnak"

 

dehat, valahol csak el kell kezdeni

 

 

http://www.rsf.org/en-pays57-China.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsosecond.blog.hu/api/trackback/id/tr921324902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása