ElsoSecond

"Well, I'm your typical hiphop political figure, But I'm not left wing OR right wing. I'm the middle finger." (Sage Francis) --------------------------------------- "I am a Gen-Xer, bottle-fed on irony. I get suspicious when I'm being pitched anything that sounds ideal." (Samantha Dunn)

Friss topikok

laposföldhírek

2009.07.20. 11:00 elsofirst

Futurama az eredeti szinkronhangok nélkül? WTF?

Új szinkronhangokkal térhet vissza a Futurama, amelynek 26 új epizodjat 2010 közepétől kezdenék el sugározni a ComedyCentralon. Az ügy hátterében nem meglepő módon a pénz áll. A Variety úgy tudja, hogy a jelentősen csökkentett költségvetés miatt a sorozatot rendelő 20th Century Fox TV nem tudja/akarja kifizetni a színészeknek az epizodonként kért 75 ezer dollárt, és már el is kezdték keresni az új színészeket.

A Fox egyébként hasonló taktikát alkalmazott 1998-ban, amikor a Simpsons szinészeivel volt bértárgyalásokba bonyolódva, és insiderek szerint végül megmaradhatnak az eredeti Futurama hangok. Ami szerintem létkérdés egy hardcore rajongókra támaszkodó sorozatnál.

Nehéz leirni, de új hangokkal talán jobb ha el sem kezdik készíteni...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsosecond.blog.hu/api/trackback/id/tr381256158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása