ElsoSecond

"Well, I'm your typical hiphop political figure, But I'm not left wing OR right wing. I'm the middle finger." (Sage Francis) --------------------------------------- "I am a Gen-Xer, bottle-fed on irony. I get suspicious when I'm being pitched anything that sounds ideal." (Samantha Dunn)

Friss topikok

laposföldhírek

2009.07.18. 11:08 elsofirst

That's the way it is

 

RIP Walter Cronkite

 

A CBS News vezetőjeként a "Amerika legmegbízhatóbb emberének" tartott Cronkite neve egy egész generáció számára elválaszthatatlanul összekapcsolódott a második világháború utáni amerikai történelem legfontosabb eseményeivel:

 

 

Kennedy meggyilkolása: 

 

Holdraszállás:

 

Az átlag amerikait képviselte a képernyőn. Amikor 1968-ban kijelentette h a vietnámi háború bukásra van ítélve, Johnson elnök kijelentette, "ha elvesztettük Cronkite-ot, elvesztettük a középosztályt", és egyben a háborút is

 

 

Martin Luther King meggyilkolása:

 

 

Lyndon B Johnson elnök halála:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsosecond.blog.hu/api/trackback/id/tr451252876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása